Simone’s Modeschool: You’re the man!

Simone's Modeschool: You're the man! De trend van dit én komend seizoen is mannen-ish spul voor aan het vrouwenlijf. Simone weet hoe je in zijn kledin

Lees ook

Fashion Director Simone Dernee geeft les in een actueel modethema. Deze keer: mannenlooks voor vrouwen. Who’s the man? You’re the man! 

De mannenlook voor het vrouwenlijf is de trend van nu. Zo pak je het aan als je voor zijn kledingkast staat.

Dit leen je 
Zijn witte overhemd, V-hals trui, sweater, jasje, riemen, hoed, zonnebril, vlinderstrik, horloge, stropdas, ceintuur en als-ie niet té groot is: zijn jeans.

Dit negeer je
Boxershorts met opmerkelijke prints, legerbroeken en alle andere broeken en jasjes met grote zakken die jouw figuur er niet mooier op maken.

Zoek de twist
Je draagt dan wel iets uit zijn kast, maar vrouwelijkheid is niet verboden. Ga voor de female, zachte touch: rol de mouwen op, draag sieraden en/of een sjaaltje en schuif een stel hakken aan je voeten.

Vind het perfecte exemplaar en rock je jeans >

Wees niet bang
Experimenteer! Zijn kleding is echt niet altijd te groot, bovendien kun je de mouwen altijd opstropen of een riempje omknopen. Combineer een te groot item met iets straks: groot jasje + kokerrok of skinny broek; V-halstrui + legging; pantalon + kort jasje of peplumtop. Oh, en een oversized overhemd draag je als jurk.

Helemaal niks gevonden? Onmogelijk. Er zwerft altijd wel ergens een groot horloge. Of het nu een duur ding is of een goedkoper exemplaar: aan jouw ranke pols is het hitmateriaal.

Toch nog zin om te shoppen? Laat je dan gek maken door deze waanzinnige looks van Céline uit de autumn/winter collectie van 2013.

Beeld: Céline, a/w 2013

Laatste nieuws

Zie ook