Business Hotspot: Stan & Co

Hip en happening Stan & Co is een gouden aanwinst voor 't hart van Nederland. Een gezellige toko waar je naar alle hartelust je arbeidsuren kunt vulle

Flexwerken, lunchen met een klant in de dop of netwerken in de Domstad? Wij zeggen: haast je naar Stan & Co.

Ontbijt met je laptop aan je zijde? Dat kan aan de Sloterkade in Amsterdam >

Hip en happening Stan & Co is een gouden aanwinst voor het hart van Nederland. Als je het ons vraagt een prima toko waar je naar hartenlust een paar arbeidsuren kunt vullen terwijl je geniet van een boel lekkers. Stan & Co zit midden in het centrum, heeft fijne secluded zitplaatsen voor netwerkgesprekken (maar ook een grote, gezellige tafel voor groepen), een menu om bij te watertanden, en als kers op de taart geweldige vino en cocktails.

Een kleine greep van de kaart: Utrechtse Vocking worst met caponata, Stan’s roast (bereid met zijn magische Josper Grill) en Gravad lax met rode biet en crème fraîche. Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg kleine snacks die je kunt delen met je gezelschap. Mix werk met plezier en ga ook voor de vrijdagmiddagborrel naar deze hotspot. Zo is er aanstaande vrijdag Good Weekend: Free Your Soul bij Stan & Co. Een goede afsluiting van de werkweek met free bites en uiteraard een dj.

Laatste nieuws