Shopfinder: Sukha Amsterdam

Op zoek naar unieke items die met liefde en aandacht gemaakt zijn? Haast je dan naar modern warenhuis Sukha in de Haarlemmerstraat.

Shopfinder: Sukha Amsterdam

Op zoek naar unieke items die met liefde en aandacht gemaakt zijn? Haast je dan naar modern warenhuis Sukha in de Haarlemmerstraat. In deze conceptstore ben je op het juiste adres voor vrijwel alles waarnaar je op zoek bent: van kleding en meubelen tot aan sieraden en reizen. Plus: de producten zijn nog verantwoord ook.

Sukha: levensvreugde

Een bezoekje aan Sukha zal je ongetwijfeld een glimlach op je gezicht bezorgen; Sukha betekent immers 'levensvreugde' in het Sanskriet. In de hele winkel vind je verantwoorde producten die niet alleen uit Nederland komen, maar ook uit verre landen, waaronder Marokko, India, Peru en Indonesië. Naast vintage kleding, vind je bij Sukha merken zoals Humanoid, Studio JUX en Bellerose.

Op zoek naar heuse musthaves? Begeef je naar de Pannekoekstraat in Rotterdam >

Atelier Sukha

Bovendien kun je aan de haal gaan met items van het eigen Sukha-label, dat door eigenaresse Irene Mertens is gestart. Irene ontwerpt de kledingstukken zelf die net buiten Delhi worden genaaid. Het resultaat: unieke, handmade items waar je hebberig van wordt.

Sukha Amsterdam: Haarlemmerstraat 110, 1013 EW Amsterdam