WIN! 8×2 tickets voor deBeschaving t.w.v. €28

Festivalliefhebbers opgelet: trek je mooiste outfit uit de kast en ga 6 juli naar deBeschaving voor een intiem festival in de Utrechtse Botanische Tui

WIN! 8×2 tickets voor deBeschaving t.w.v. €28

Festivalliefhebbers opgelet: zaterdag 6 juli is het tijd voor deBeschaving in de Botanische Tuinen in Utrecht. Een intiem ontdekkingsfestival met muziek, kunst, straattheater en, jawel, wetenschapsnieuws. Zin in gratis kaartjes? Vul dan vóór 4 juli het winformulier in en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Festival Universalis

Het festival biedt een verrassende mix van livemuziek en wetenschap voor creatieve geesten, waarmee deBeschaving zich tot een waar Festival Universalis ontpopt. Het Renaissance-ideaal van de ‘universeel ontwikkelde mens’ geldt namelijk als inspiratiebron voor het festival.

Muziekpodia

Op de muziekpodia vind je grote namen én aanstormende talenten, zowel uit het binnen- als buitenland. Denk aan Alphabeat en Andy Burrows, maar ook aan Nederlandse talenten zoals Kensington, Laura Jansen, Mister & Mississippi en Tessa Rose Jackson.

deBeschaving: voor elk wat wils

Met de Botanische Tuinen als groen decor, vind je op festival deBeschaving niet alleen cabaretiers, schrijvers en muzikanten. Je vindt er van 12.00 uur tot 23.00 uur straattheater-performers, een mobiele popquiz, de eerste mobiele badkuip, een openluchtbioscoop en een heuse liefdesdokter. Naast muziek vind je tijdens deBeschaving ook het kennispodium Cirque de la Science, waar o.a. Joost Zwagerman ten tonele zal verschijnen.