Shop met korting: Howsty boots met 9 straatjes online kortingscode

Dé zomermusthave: Howsty boots van 9straatjesonline.com, geïnspireerd op creaties van Isabel Marant. Ga nu met deze boots aan de haal met een kortings

Shop met korting: Howsty boots met 9 straatjes online kortingscode

De musthave van deze zomer: de Howsty boots van 9straatjesonline.com. Deze laarsjes zijn geïnspireerd op de populaire etnische prints en creaties van de immens populaire designer Isabel Marant. Niet zo vreemd dus dat deze laarsjes vaak bij celebs en bloggers worden gespot! En nu kun jij met deze boots aan de haal gaan met de kortingscode van 9 straatjes online.

Bestel de Howsty boots

De Howsty boots zijn verkrijgbaar via de webwinkel van de leukste winkelstraatjes in Amsterdam: 9 straatjes online. Deze boots - die gemaakt zijn van leer, suède en vintage kelim - zijn nu exclusief voor de lezeressen van Marie Claire verkrijgbaar bij 9straatjesonline.com met een kortingscode waarmee je €20,- korting krijgt op de Howsty boots. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Grey, Burgondy en  Dark Green. Leuk detail: de kelim print op de laars is overal anders, dus elk item is one of a kind!

Hoe draag je de Howsty boots?

De Howsty boots zijn echte eyecatchers, dus maak je look compleet met basics en andere niet al te opvallende items. Voor een geschikte office look kun je de laarsjes combineren met een donkere skinny jeans, een witte blouse en blazer. Tijdens een avondje uit zijn de laarsjes te combineren met een kokerrok, een mooie top en statement necklace. Als de zon zich laat zien, dan passen de laarsjes perfect bij een jeansshort, tuniekje met zonnebril én flaphoed. Ook ideaal als je een fervent festivalbezoeker bent.

Maak dus snel gebruik van de kortingscode 9 straatjes online en bespaar €20,- op je aankoop!

Stylediscount levert wekelijks codes aan voor Marie Claire bezoekers >