MC Daily News: Nieuwe Chanel boetiek aan New Bond Street

Haast je naar Londen, want sinds vorige week is daar een nieuwe boetiek van Chanel te vinden. Deze nieuwe aanwinst van Chanel vind je aan New Bond Str

MC Daily News: Nieuwe Chanel boetiek aan New Bond Street

Haast je naar Londen, want sinds vorige week is daar een nieuwe boetiek van Chanel te vinden. Aan de New Bond Street, in het hart van Mayfair, staat deze nieuwe aanwinst van het modehuis en het water loopt ons al in de mond. Ready-to-Wear, handtassen, schoenen en sieraden. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je er ook een oogverblindende collectie horloges, parfums en beautyproducten.

Het gebouw met twee verdiepingen is ingericht door de extravagante, New Yorkse architect Peter Marino die er helemaal in geslaagd is de elegantie, durf en verfijning van Chanel weer te geven. Grote marmeren trappen leiden je naar een ‘wand van linten’ waar de handtassen hangen en over gespiegeld glas loop je naar de zonnebrillen afdeling.

In de boetiek hangt kunst van Karl Lagerfeld, Richard Deacon en Liza Lou. Just to name a view. De drie (ja drie!) Ready-to-Wear ruimtes hebben exclusieve try on salons en de enorme schoenenafdeling biedt genoeg ruimte aan iedereen die de laatste collectie van Chanel wil bewonderen.

Wij zijn al onderweg. 

Backstage beelden van de expositie van het meest verkochte parfum ter wereld >