MC Daily News: ShoppingNight Den Haag

Breng je deze zomer door op Nederlandse bodem? Begeef je dan tijdens je staycation op donderdag 27 juni 2013 naar de Den Haag ShoppingNight.

MC Daily News: ShoppingNight Den Haag

Breng je deze zomer door op Nederlandse bodem en heb je (nog) geen idee wat ons landje te bieden heeft? Dan hebben wij dé gouden tip voor je: op donderdag 27 juni 2013 vindt namelijk de Den Haag ShoppingNight plaats. Zo beleef jij tijdens je staycation - ongeacht of je nog aan het werk bent of al vakantie hebt - de ultieme shopping spree tot middernacht (!).

Den Haag ShoppingNight: voor elk wat wils

Tijdens de inmiddels zevende editie van ShoppingNight is er voor elke modeminner iets te beleven. Van fijne kortingen bij de leukste winkels, tot aan unieke modeshows, make-overs, heerlijke hapjes en goodiebags. Bovendien krijg je de kans om al je modegeheimen op te biechten en te delen onder het mom 'ConFashions'. En heb jij nog items in je kast hangen die je, om de één of andere reden, niet meer draagt? Je probleem is opgelost tijdens ShoppingNight: die items kun je doneren of ruilen om zo kans te maken op opperleuke modeprijzen! Zeker een notitie in de agenda waard dus.

Mis Neerlands aanstormend modetalent niet en kom naar AMFI Transit >

Kortingen tot middernacht

Time flies when you're having fun en daarom kun jij extra lang genieten van dit avondje uit en wel tot middernacht! Hoe later het wordt, hoe hoger de kortingen worden. Zo heb je ongetwijfeld een goed excuus om lang in de Haagse binnenstad te blijven. En als je toch aan het shoppen bent, sla de Grote Marktstraat dan niet over. Daar wordt namelijk de nieuwste mode geshowd op een heuse catwalk. Zin in een complete restyling tijdens Den Haag ShoppingNight? Bemachtig dan een kaartje voor een toer met de Glambus voor een compleet verzorgde make-over.

Wil jij aanwezig zijn bij de officiële catwalkshow van Claes Iversen tijdens AFW? Klikken! >