MC Daily News: L’Oréal voor een mooiere wereld

L’Oréal geeft één keer per jaar het credo ‘een mooiere wereld’ een heel andere lading.

MC Daily News: L’Oréal voor een mooiere wereld

Dat L’Oréal zich met beautyproducten inzet voor een mooiere wereld is geen geheim, maar één keer per jaar geeft het beautyhuis het credo ‘een mooiere wereld’ een heel andere lading. Aanstaande vrijdag leggen meer dan tweehonderd medewerkers van L’Oréal Nederland hun werk neer en komen ze in actie voor de vierde ‘Citizen Day’ vrijwilligersdag.

Benieuwd welk groot modemerk binnenkort de wondere wereld van maquillage gaat betreden?

Denk beautybehandelingen voor vrouwen en kinderen van Blijf Groep, een organisatie tegen huiselijk geweld. Maar de handen worden ook uit de mouwen gestoken om dierenverblijven te repareren op zorgboerderij Hoeve de Vogel en de Zorgmanege in Hoofddorp. En, hoe leuk: op een basisschool in Alphen a/d Rijn mogen kinderen zelf lipgloss maken en proefjes doen om te ontdekken wat er precies allemaal in shampoo zit. Just to name a view.

‘Het zal een andere werkdag worden dan normaal, maar we zijn er trots op dat we ook op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld’, zegt Udo Springer, algemeen directeur van L’Oréal Benelux. ‘Bij sommige organisaties komen we al voor de vierde keer over de vloer, wat ons enthousiasme voor deze bijzondere dag nog eens onderstreept.’

Beauty mét een hart, you go L’Oréal!