MC-actie: Zomerklaar? Get that goodiebag!

Nog niet zomerklaar? Nu wel, met Marie Claire's goedgevulde goodiebag! Hét antwoord op de zomerzon.

Met het warme weer in het vooruitzicht – in ons kikkerland of aan een idyllisch strand – is het fijn om zomerklaar te zijn. En zie hier, de per-fec-te oplossing: een goedgevulde goodiebag!              

Als je op je tuinstoel of strandlaken ligt te genieten van de zomerzon, komt een buitengewone beach goodiebag maar al te goed van pas. Voor maar €24,95* haal jij ‘m in huis, met producten ter waarde van ruim €200. Mooier kan de zomer niet worden!

Van nagellak, eyeliner, een spannend boek, slippers tot aan een pilotenbril: aan alles is gedacht. Het zal je werkelijk aan niets ontbreken deze zomer met deze goodiebag tot jouw beschikking. Bestelling plaatsen? Dat kan op abonnement.marieclaire.nl/producten of door te bellen naar 088-5500134. Wacht nu niet langer en bestel als de wiedeweerga die gewilde goodiebag, want op=op!

Inhoud goodiebag*Abonnees betalen €24,95, niet-abonnees €29,95. De prijs van de goodiebag is exclusief 4,95 verzendkosten per order. Na ontvangst van betaling krijg je de set thuisgestuurd. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. 

 

Laatste nieuws