Inspiring Woman: Melanie Bosveld (eigenaar Kult&Ace PR)

Melanie Bosveld is eigenaresse van Amsterdams indie pr-bureau Kult&Ace en is oprichter van de blog ACED. Lees alles over Melanie's baan én stijl!

Inspiring Woman: Melanie Bosveld (eigenaar Kult&Ace PR)

Inspiring Women, ze zijn er genoeg. Maar hier vind je ze allemaal bij elkaar. In deze aflevering alles over de baan én stijl van Melanie Bosveld (34), eigenaresse van indie pr-bureau Kult&Ace.

MIJN BAANSinds februari 2012 ben ik eigenaresse van Kult&Ace PR, een indie pr-bureau dat zich richt op stedelijke twintigers en dertigers. Ik wilde altijd al ondernemen en na twaalf jaar werken in de communicatie- en marketingbranche, heb ik mijn opgedane kennis samengesmolten tot één plan: het opstarten van mijn eigen bureau. Daarnaast doe ik de hoofdredactie voor Kult&Ace’s blog: ACED.

MIJN WERKMOTTONo shortcuts to greatness. Als je ergens wilt komen, dan moet je daar energie in steken. Ik heb zelf een ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit, aangezien er geen easy road is naar succes. Ga niet bij de pakken neerzetten, maar leer van je gemaakte fouten. Mensen denken bij pr vaak aan feestjes en gezelligheid, maar het is keiharde business. Om iets moois op te bouwen, moet je hard werken en continu kwaliteit afleveren. Daarnaast moet je het anderen ook gunnen om verder te komen. Help hen waar je kan, ook al heb je er (in eerste instantie) zelf niets aan.

 

MIJN KLEDINGSTIJLMijn stijl varieert per dag, maar ik kies op het werk vaak voor een blouse met mooie vintage ketting, skinny jeans en zwarte boots. Verder is mijn stijl praktisch: mij zul je niet snel op stiletto’s zien onder werktijd. Naar events draag ik wel iets verleidelijks, zoals een designerjurkje met pumps van bijvoorbeeld L’enfant Terrible. Mocht ik niets bijzonders hebben om aan te trekken. dan ga ik voor een all black outfit. Altijd goed in combinatie met rode lippenstift.

MIJN BEAUTYREGIMEIn mijn ochtendritueel zie je mijn praktische instelling terug: ik ben niet van de moeilijke kapsels waar een föhn en veel stylingproducten aan te pas komen. Ik ben totaal geen ochtendmens; snoozen doe ik per ochtend minstens vijf keer. Na het douchen is het snel mascara en wat blush opdoen en gaan. Wel gebruik ik al sinds mijn twaalfde dagcrème. En als ik mensen zo om me heen hoor, heeft dit effect gehad.

Tekst: Leonie Oude Elferink, fotografie: Meis Belle Wahr en eigen beeld