MC Daily News: Creëer jouw ultieme beautylook met Moroccanoil en Paul Smith

Catwalk stylist Peter Gray van Moroccanoil heeft voor de collectie van Paul Smith een strenge look met contrasterende zachte knot bedacht.

MC Daily News: Creëer jouw ultieme beautylook met Moroccanoil en Paul Smith

Jean-Paul Goude, de befaamde Franse superfotograaf en art director, was Paul Smith’s inspiratie voor dit catwalkseizoen. Zijn gekleurde portretten van Grace Jones waren duidelijk aanwezig. Catwalk stylist Peter Gray van Moroccanoil® heeft voor deze collectie een strenge look met contrasterende zachte knot bedacht, om de diverse texturen in de collectie weer te geven.  Hoe maak je deze look zelf:

  • Voor je ook maar iets doet met je haar, is het verstandig om eerst Moroccanoil® Original Treatment goed over je hele bos te smeren, zodat jouw haar klaar is voor styling zonder schade.
  • Klaar voor de start? Breng Moroccanoil® Frizz Control samen met Moroccanoil®  Luminous Hairspray aan op het haar. Dit zorgt ervoor dat jouw coupe een stevige textuur krijgt van de wortels tot het midden van je haar.
  • De stevige textuur die je zojuist hebt gemaakt, zorgt voor een gladde en strakke basis die makkelijk overvloeit in een staart. Om de buitenkant van dit kapsel glad te houden gebruik je de ronde Moroccanoil® Ionic Ceramic Brush.
  • Om de losse knot te maken gebruik je de Moroccanoil® Hydrating Styling Cream, die je met je vingertoppen over de lengte van je paardenstaart verdeelt. Gebruik een tale comb om de knot in vorm te brengen en zet deze vast met kleine speldjes. Wees niet te precies, een paar losse plukjes mag en het is de bedoeling dat de knot losjes valt.
  • Als finishing touch gebruik je de Moroccanoil® Hydrating Styling Cream, om hiermee de losse plukjes op de juiste manier bij het kapsel te betrekken.

Et voilà: je werk is gedaan en you're ready to go!