MC Daily News: Garance Doré x Marc O'Polo

Internationaal gerenommeerd modeblogger, fotograaf, illustrator en schrijver Garance Doré slaat de handen ineen met modemerk Marc O'Polo.

MC Daily News: Garance Doré x Marc O'Polo

De fashionwereld is komend seizoen een blogger-modemerk partnership rijker: Garance Doré voor Marc O'Polo. De Française avec style is een internationaal bekende modeblogger, fotograaf, illustrator en schrijver en siert de websites van vele streetstyle fotografen. Reden voor Marco O'Polo om dit manusje-van-alles te strikken voor een stijlvolle samenwerking.

Garance heeft alle stukken voor de exclusieve capsulecollectie voor deze herfst/winter hoogstpersoonlijk ontworpen en voorzien van beeldhüpsch gekalligrafeerde teksten. Het resultaat: unieke T-shirts met kekke dessins en persoonlijke uitspraken.

De shirts en sweaters van biologisch katoen zijn straks te koop in acht verschillende prints en vijf kleuren. Al hebberig geworden? Vanaf augustus 2013 kun je de collectie aanschaffen bij de dichtstbijzijnde Marco O'Polo winkel. Online bestellen via www.marc-o-polo.nl kan natuurlijk ook.

Prettig vooruitzicht voor diehard Garance-fans: de samenwerking wordt naar alle waarschijnlijkheid voortgezet voor de spring/summer 2014 collectie.