MC Daily News: De eerste levende sollicitatiegids

Kruip voor in sollicitatie rij. Sollicitatiegids Debbie Heijne helpt je met tips, trucs, en een arsenaal aan workshops door je volgende gesprek heen.

MC Daily News: De eerste levende sollicitatiegids

Hey, carrièrevrouw, ga eens gauw voor in die rij staan van hongerige sollicitanten! Zelfbenoemde sollicitatiegids Debbie Heijne helpt je met tips, trucs, persoonlijke verhalen en een arsenaal aan workshops door je volgende gesprek heen. Ga in de leer en kom opvallend uit de hoek tijdens je volgende spannende gesprek. Dit kun je allemaal verwachten.

Het bemachtigen van die ene droombaan, en dat mag van alles zijn, is een vak apart. Zo blijkt, want Debbie Heijne heeft de job helemaal zelf bedacht. Vanaf haar kantoor/flexwerkplek op station ’s-Hertogenbosch ontvangt ze mensen die de rel van de crisis dolgraag willen doorbreken. Waarom zou je naar haar toe gaan? Het hoeft niet zo te zijn dat je gewoon niet wordt aangenomen. Ook als er vragen in je opkomen als: hoe vaak kan ik een recruiter bellen zonder over te komen als stalker? Waar zijn al die vacatures toch te vinden? En hoe blijf ik gemotiveerd na de zoveelste afwijzing? Het eerste gesprek van 45 minuten is geheel gratis en voor sommige carrièretijgers al genoeg om te scoren.

Heb je geen concrete vragen, maar toch het gevoel dat je hulp nodig hebt? Wees dan als een haas bij haar fijne workshops. Het assortiment bestaat uit: Starten met solliciteren, Netwerken, Online solliciteren, Ik wil op gesprek en Het sollicitatiegesprek. Voor meer informatie over de inhoud en het doel van de workshops, kijk je op haar website.