MC Daily News: Veiling Suzy Menkes Collectie

Befaamd modejournalist Suzy Menkes zal een deel (lees meer dan 80 items) van haar vintagekledij gaan veilen bij het veilingshuis Christies.

Lees ook

Zeer goed modenieuws: befaamd modejournalist Suzy Menkes zal meer dan 80 items van haar vintagekledij gaan veilen bij het veilingshuis Christies. Suzy Menkes gaat een deel van haar fameuze collectie online veilen bij veilinghuis Christies. En dat is natuurlijk ongelofelijk fantastisch nieuws voor toegewijde modeliefhebbers. Het zijn bovendien niet de minste items. Onder de vintage items bevinden zich onder andere moet-hebberige stukken van Emilio Pucci, Yves Saint Laurent (waaronder een beauty van een pak, perfect voor the office!), Christian Lacroix, Chanel en Ossie Clark.

Wanneer is de grote veilingdag?
De veiling zal online plaatsvinden van 11 tot en met 22 juli en de prijzen zullen starten bij  200 pond. Houd je muis stevig in de hand, klik je suf en wellicht ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een van Suzy’s pronkstukken, en dat voor een hoogstwaarschijnlijk een (redelijk..) prikkie.

www.christies.com 

suzy

©Image Zoe Hitchen voor SHOWstudio

Laatste nieuws

Zie ook