Marie Claire's make-up minute met Rituals

Oh la la, Rituals pakt deze zomer uit met een heuse Oriental Dream-collectie, geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht. Ja, zom

Marie Claire's make-up minute met Rituals

Oh la la, Rituals pakt deze zomer uit met een heuse Oriental Dream-collectie. Geïnspireerd op de Oosterse betovering van duizend-en-één-nacht krijgen we een rijke samenstelling van warme en levendige kleuren. Laat die zomer (eindelijk) maar komen en haast je naar MC's beauty touch-up!

Een sunkissed gezicht, dat willen we liefst het hele jaar door. Rituals bedacht de Natural Bronzing Powder die zorgt voor een gezonde en stralende huid. En voor alle fans van lakjes, zijn er maar liefst negen (!) zomerkleuren die op je staan te wachten. En yes of course, de collectie bevat ook heel wat voor de lippen, de ogen en de wenkbrauwen.

Ben je vrijdag toevallig in de buurt van de Kalverstraat in Amsterdam of de Frederik Hendriklaan in Den Haag? Kom dan zeker langs voor een beauty touch up en krijg Marie Claire’s beauty issue vol met MC’s beautygeheimen cadeau!