17.00 What2Do with dinner: zoete couscous

Deze zoete couscous is in een handomdraai gefixt en jij hebt je portie gezond en lekker voor vandaag weer binnen.

Lees ook

Ja, het is weer keukenprinsessentijd en jij weet precies wat je gaat brouwen. Een zoet hoofdgerecht waar je menig mens zielsgelukkig mee zult maken. Deze zoete couscous is in een handomdraai gefixt en jij hebt je portie gezond en lekker voor vandaag weer binnen. 

  • 175 g couscous
  • 3 el honing
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 tl sinaasappelschil, fijngeraspt
  • 3 el krenten
  • 3 el geroosterd amandelschaafsel

Doe de couscous in een steelpan met de honing en 500 ml kokend water. Dek af en laat 5 minuten koken op laag vuur of tot de vloeistof is geabsorbeerd. Maak de couscous los met een vork, dek weer af en haal van het vuur. Laat tien minuten staan, voeg dan kaneel, sinaasappelschil, krenten en geroosterd amandelschaafsel toe. Schep om en serveer met gewone yoghurt.

Laatste nieuws

Zie ook