Marie Claire Starters Award thanks to Clarks, Summum Woman en Moroccanoil

Marie Claire Starters Award is een fantastische prijs en we zouden hem niet kunnen uitreiken zonder enige steun van fantastische merken: Clarks & Summ

Marie Claire Starters Award thanks to Clarks, Summum Woman en Moroccanoil

De Marie Claire Starters Award is een fantastische prijs en we zouden hem niet kunnen uitreiken zonder enige steun van fantastische (internationale) merken. Maak kennis met Clarks, Summum Woman en Moroccanoil en vergeet jouw businessplan niet op te sturen!

Clarks & MC Starters Award

"Bij Clarks gaan comfort en fashion perfect samen. Wij stimuleren succesvolle en sterke vrouwen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Iedere dag weer. Ik denk dat dit een doel is dat zowel Clarks als Marie Claire nastreeft. Wij zijn er dan ook trots op om wederom te mogen participeren aan de MC Starters Award en kijken uit naar de vele plannen die binnen gaan komen."

Summum Woman & MC Starters Award

"Meet Summum Woman. She stands out in the crowd! Summum Woman staat al jarenlang bekend als Nederlands modelabel voor de ondernemende vrouw met een internationale kijk op de wereld. Een ondernemende vrouw die haar eigen keuzes durft te maken, die niet passief de laatste trends volgt, maar naar eigen inzicht durft te experimenteren. Vanuit het werk met een kleine twist zo door naar een cocktailparty, zonder je om te kleden. Wel zo handig, want de Summum Woman vrouw leidt een druk leven, is zelfbewust, zelfstandig en heeft een eigen identiteit. Speciaal voor deze vrouwen is Summum Woman de bijzondere samenwerking met Marie Claire aangegaan. We stand out in the crowd!"

Moroccanoil & MC Starters Award

"Moroccanoil®, een pionier in de beautyindustrie en het brein achter de met arganolie verrijkte haarproducten, is trots om de ondernemende geest en innovatieve visie van de moderne Nederlandse vrouw te vieren als sponsor van de Marie Claire Starters Award 2013. De verfrissende blik en de creatieve impuls van deze inspirerende vrouwen komt volledig overeen met ons merk-DNA. Wij verheugen ons erop om samen met Marie Claire hun fantastische prestaties te vieren. Moroccanoil is nu verkrijgbaar in meer dan veertig landen wereldwijd sinds haar lancering zeven jaar geleden. Onze producten worden over de hele wereld backstage gebruikt bij grote modeshows, door topstylisten in high end magazines en bij ‘s werelds meest modieuze rode loper events, waaronder The Academy Awards, The Golden Globes en de Grammy Awards.”