Oproep: schrijf je in voor Marie Claire CareerXperience!

Opgelet! Binnenkort wordt CareerXperience gelanceerd: een online marktplaats om carrière-ervaring en expertise aan te bieden en met elkaar te delen.

Oproep: schrijf je in voor Marie Claire CareerXperience!

Opgelet! Binnenkort wordt CareerXperience gelanceerd: een online marktplaats waarop we onze carrière-ervaring en expertise kunnen aanbieden en met elkaar kunnen delen, via live videochats.

Waarom? Zodat je op elk gewenst moment toegang hebt tot de juiste persoon, met het juiste advies en expertise, op het juiste moment in je werk of carrière.

Om je een idee te geven hoe een CareerXperience-profiel eruit komt te zien, klik hier voor het profiel van onze beeldredacteur Pauline.

Wil jij je inschrijven voor CareerXperience? Stuur een (lege) mail naar pauline@marieclaire.nl o.v.v. CareerXperience.

CareerXpert

Je kunt je ook heel eenvoudig als CareerXpert aanmelden en er zelfs een zakcentje mee verdienen (maar je mag je expertise ook gratis aanbieden). Iedereen is welkom als CareerXpert: want CareerXperience gaat er vanuit dat iedereen carrière- of werkervaringen heeft die nuttig kunnen zijn voor anderen en waardevol zijn om te delen, wereldwijd.

Aan wat voor carrière-ervaring en expertise moet je denken? Dit mag van alles zijn, zolang je deze ervaring of expertise in wil zetten om anderen in hun huidige werk of carrière te helpen: weet je bijvoorbeeld hoe je een netwerk opbouwt als journalist? Hoe je die carrièreswitch maakt? Kei in social media marketing voor het aanjagen van websites? Werken in de politiek?

Marie Claire gaat samen met CareerXperience eigen Marie Claire CareerXperts benoemen, zodat ook veel vrouwen hun waardevolle advies en expertise gaan delen. Heb je interesse om Marie Claire CareerXpert of CareerXpert te worden? Stuur ons een mail met je carrière-ervaring en/of expertise die jij als CareerXpert zal kunnen aanbieden.

We kijken uit naar je reactie!

Redactie Marie Claire