Weekendnotes 19 april – 21 april

Elke vrijdag geven we jou in Weekendnotes de leukste uitgaanstips van Nederland. Dit weekend: koorddraaien bij MacraMEE en een leuke disco party in Ca

Lees ook

Elke vrijdag geven we jou in Weekendnotes de leukste uitgaanstips van Nederland. Met must-see tentoonstellingen, films, toneelstukken, concerten en musea. Dit weekend: alles over koorddraaien bij MacraMEE, heel wat lekkers op de NeighbourFood Market en een leuk discofeest bij Canvas op de 7de.

CNVS X Zernell & Marcel Vogel (19apr) Put on your disco pants darlings, want vanavond gaan we swingen op  discobeats in Canvas op de 7de. Om het weekend goed (in een foute stijl) te beginnen, móet je gewoon mee feesten met dj Zernell en Marcel Vogel. Wie ze zijn? Maakt niet uit. Wat ze doen? Beestig goeie platen draaien! Heb jij er ook al zo’n zin in?

MacraMEE in het Textielmuseum (20pr-21apr) Hoezee, tijd voor macramé! Dit weekend ontdek je in het Textielmuseum in Tilburg alles over de kunst van het knopen en koorddraaien. Het Textielmuseum is uitgeroepen tot Museum van de Maand en organiseert daarom allerlei workshops en leuke activiteiten. Maak je de knooptechniek macramé eigen (kan zowaar leuk zijn) en check ook zeker de tentoonstelling ‘Turkish red & more’.

NeighbourFood Market in de Westergasfabriek (21apr) Foodies! Zondag is het weer tijd voor de NeighbourFood Market: een dag vol lekkers van good-food verkopers van en om de stad. Je eigen maaltijd samenstellen met eten uit verschillende kraampjes en genieten van het lekkers op je bord aan een lange tafel. Relax en proef wat je anders nooit eet.

30 days Rotterdam – Joline Jolink (13apr-12mei) De Nederlandse designer Joline Jolink gaat voor de tweede keer offline. Ze heeft al een prachtige winkel in de Negen Straatjes, maar opent nu ook een tijdelijke store in Rotterdam. De Rotterdamse Nieuwe Binnenweg is de uitvalsbasis voor haar pop-up store: 30 Days Rotterdam. Je hebt nog tot 12 mei de tijd om Joline’s easy-to-wear collectie te bezichtigen. Speciaal ontworpen voor women with something to do. Jij dus.

Koop je tickets voor Buiten Westen (20jul) Heuse plannen aan het maken voor de zomer? Nou, koop dan alvast kaartje voor Buiten Westen, het festival vol muzikanten, kunstenaars, ambachtelijke cateraars en ander creatief talent. Het Westerpark transformeert 20 juli in een walhalla voor vrije geesten en geluiden. En niet alleen muziek staat centraal, ook de randactiviteiten en mooie festivaloutfits zorgen voor een geslaagd sfeertje. Wordt dit de Coachella van de lage landen?

Foto: Museummaanden

Laatste nieuws

Zie ook