Blog: De Jonge Ondernemer

Milou Turpijn zit niet stil! Samen met Eatground heeft ze er alweer een puik event opzitten. Vandaag blogt ze over het tweede event Koekhap. Joepie!

Blog: De Jonge Ondernemer

Milou Turpijn, de jonge ondernemer die in de top 3 van onze Marie Claire Starters Award belandde, zit niet stil. Eatground, een datingconcept voor single young professionals, loopt op wieltjes en heeft er alweer een puik event opzitten. Vandaag neemt Milou jullie mee naar Koekhap, waar kinderdromen even werkelijkheid werden.

Na heel veel stressen door de last minute location change is het dan eindelijk zo ver! Vanavond houden we Koekhap! Het feest waarbij iedereen teruggaat naar zijn kindertijd. Samen met vaste Eatground hostess Nadine en de mannen van Pink Flamingo doen we de voorbereidingen. Daar kunnen cocktails met kinderchampagne, Smarties cakejes en Flugel shotjes natuurlijk niet bij ontbreken!

koekhap1 Nadine (aka Troetelbeertje) verwelkomt onze gasten met Jip & Janneke-cocktails, Smarties cakejes en Flugel! 

De dress code van de avond: verkleed als wat je vroeger altijd wilde worden. Ik was erg bang dat men niet verkleed zou zijn maar iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan. Zo hebben we bijvoorbeeld een stewardess, dokter, prinses, zuster, 007 en een voetballer voorbij zien komen. Maar ook mensen die zich niet verkleed hadden, konden er niet aan ontsnappen. Wij stonden klaar met allerlei gadgets en make-up om ze ‘toe te takelen’.

koekhap2 Onze gasten vermaakte zich prima in hun verkleedoutfits van voetbalspeler tot zuster en 007.

Aangezien we van locatie gewisseld zijn hebben we ons entertainment plan veranderd. Pink Flamingo is namelijk vier keer (!) kleiner dan onze oorspronkelijke locatie. Gelukkig was de act van de avond, La May, zo flexibel om hun zang & dans act (denk aan Backstreetboys en Linda Roos & Jessica) om te gooien en op de bar te dansen. Ook hebben we in plaats van ‘mini dates in een opblaaskasteel’ een pub quiz ontwikkeld over onze kindertijd (Weet jij nog wat de echte naam van Gabber Piet is?).

koekhap3 Ikzelf verkleed als prinses presenteer de Pub Quiz en zang & dans act La May staat op de bar.

Na heel veel lekkere pizza, nog meer drankjes en het ontmoeten van ruim 50 singles uit Amsterdam moeten we om 2.00 uur iedereen dwingen om naar een andere locatie te gaan. Gedurende de avond zag ik de vonken overspringen en mensen samen naar huis vertrekken. Ik kan niet wachten om morgen iedereen uit te horen en de hit ratio (aka koppels die gevormd zijn tijdens de avond) van het nieuwe concept van Eatground- Koekhap te berekenen!

Live-updates over Eatground? Volg @Milou_Turpijn op Twitter.