GANT Styling Night in Amsterdam!

28 maart was het zover: de heuse GANT Styling Night in de Van Baerlestraat te Amsterdam. Een puik event vol met spring/summer items en lekkere hapjes!

GANT Styling Night in Amsterdam!

Alhier een verslag van de heuse GANT Styling Night. Een puik event op 28 maart (Amsterdam) en 4 april (Maastricht) waar jullie, lieve modemenschen, massaal op afkwamen. Want wie zichzelf het beste wist te stylen, mocht de outfit gratis mee naar huis nemen! Zie hier: de winnaars en de leukste kiekjes.

Marie Claire en GANT organiseerden twee opperleuke events in Amsterdam en vorige week donderdag 4 april in Maastricht. Er werd heel wat lekkers verorberd, heel wat moois aangetrokken en - hoe kan het ook anders - heul wat geshopt!

MC's chef mode Simone Dernee stond paraat om alle vrouwen te ontvangen en stijltips te geven. De hamvragen? Welke kleuren passen bij jou en je body, hoe rock je een preppy American look, welke stijl is geschikt voor mij en welke niet? Resultaat: prachtige ensembles van zomerse kleuren en stijlvolle vrouwen all over the place.

Tussen de spring/summer items door werd er ook heel wat gesnacked en geborreld. Live toetjes waren van de hand van Eatground, het bedrijf van onze inspirerende bloggende jonge ondernemer Milou Turpijn.

En de winnaar is..Drumrolls.. wie zijn de winnaressen? De best gestylede outfit in Amsterdam kwam van Anne van Zessen en in Maastricht ging Annouck van Boekholt met de gestylede GANT outfit mee naar huis. Wowsers!