Rock je werkdag! Acht doordeweekse breaks

Weekends zijn gezellig en meestal rustgevend, maar ook in de week heb je nood aan ontspanning. Zie hier acht leuke weeknight breaks voor working girls

Rock je werkdag! Acht doordeweekse breaks

Weekenden zijn gezellig en meestal rustgevend, maar ook doordeweeks heb je behoefte aan ontspanning. Zie hier acht leuke breaks ná een drukke werkdag!

1. Toedeledokie TechnologieZet je coachpotato-modus uit en doe hetzelfde met alle technologie in huis. Geen schreeuwende tv, geen loeiende laptop, die laten je alleen maar in de werkstand staan. Pak er een nieuw boek bij, zet een leuke plaat op en geniet van de simpel things in life.

2. Big Beauty BashNodig je vriendinnen uit, open een flesje rosé en verdeel de taken: de een zorgt voor de maskertjes, de ander voor goddelijke hapjes tussendoor en tenslotte is degene met de meest strakke hand verantwoordelijk voor de manicures en/of pedicures. Heeft iemand een bubbelbad? Even better!

3. Blockbuster TuesdayWacht niet tot vrijdag op die nieuwe blockbuster. De rij zal sowieso korter zijn dan in het weekend en gut, de rust in de zaal zelf is ook al zo fijn.

4. 't Is Twister TijdWaar is de tijd dat je nog gezellig met familie Monopoly of Twister speelde? Nostalgie kan oh zo rustgevend zijn, dus verstop die consoles, kies een zo ouderwets mogelijk spel uit en ga los. Dit is ontspannen, the oldschool way.

5. 't Is KnutseltijdTegenwoordig is het erg 'aan de hand' om zelf dingen in elkaar te knutselen. Zoek daarom leuke YouTube-kanalen met hippe DIY’s of koop boekjes met creatieve tips. Kies kleine projecten die je op één avond kunt doen, zodat je er geen weken over doet om het uiteindelijk aan de kant te schuiven.

6. Wurm je in een boekBoekenwurm, this is your chance. Start een eigen club of schrijf je ergens in. Bespreken jullie eerder Kim Kardashian’s mode faux-pas dan het opgegeven boek? Geen probleem, zolang je maar ontspant en even weg bent van je dagelijks routine.

7. Kom je bij m'n Kook ClubHet eten hoeft niet altijd makkelijk en snel te zijn doordeweeks. Neem juist je tijd, want koken is de nieuwe yoga. Verzamel kookliefhebbende vrienden om je heen, richt een kookclub op, wissel wekelijks af in wiens keuken jullie wat lekkers zullen maken en verdeel de taken onderling.

8. Date NightNatuurlijk mocht deze niet ontbreken. Spreek met je partner af om minstens één keer per week een date night in te stellen.  Het hoeft heus niet altijd buitenshuis te zijn. Kook, doe een spel, wat je ook verzint: verras elkaar en keep the love alive!

Bron: The New Professional Blog