Blog: De Jonge Ondernemer

Milou Turpijn is back! De jonge ondernemer belandde in de top 3 van onze Marie Claire Starters Award met Eatground, een origineel datingconcept. Super

Milou Turpijn is back! De jonge ondernemer belandde in de top 3 van onze Marie Claire Starters Award met Eatground, een origineel datingconcept. Vorige keer kwam je meer te weten over het idee voor haar tweede event Koekhap. Hoe is dat verder afgelopen? Lees het hier!

In mijn vorige blog liet ik jullie zien hoe een Eatground concept tot leven komt en hoe we aan de slag gaan voor de uitnodiging. Na dit proces, versturen we de uitnodiging door via onze gesloten Facebookgroep. Waarom Facebook? Nou, dit was een bewuste keuze. Facebook bevat veel functionaliteiten (profielen, events, foto’s en berichtjes) die we nodig hebben. We houden via de Eatground-groep contact met zo’n 328 singles en informeren hen over de nieuwste events. Maar je weet hoe dat gaat met Facebook, iedereen ontvangt ontzettend veel uitnodigingen waardoor ze er sommige missen. Daarom stuur ik iedereen – ja, alle 328! – persoonlijk een berichtje. Met zoveel singles in de groep betekent dit typen tot ik een muisarm krijg!

blog1

IJverig stuur ik iedereen een persoonlijk bericht tot alle 328 leden iets ontvangen hebben!

Zo, de uitnodigingen zijn verstuurd. Nu komt het spannende moment: zal het event aanspreken of niet? Ons vorige event Lookbook was zo’n succes en iedereen was super enthousiast. Met Koekhap zetten we echter een totaal ander concept neer, exciting! De aanmeldingen stromen uiteindelijk binnen, gelukkig maar. Nu kunnen we dus even ontspannen… Of toch niet. We horen dinsdag – 4 dagen voor the big day – dat het restaurant waar we het event willen houden zijn vergunning kwijt is. We zitten samen met het team om onze opties te bekijken: (1) het event cancelen of (2) een andere locatie zoeken. We beginnen uiteraard met optie twee: op zoek naar een nieuwe locatie. We hebben maar vier dagen, maar we willen tenslotte onze singles niet teleurstellen.

blog2

Team Eatground druk aan het bellen tot in de late uurtjes!

Dertigtal belletjes, veel Googles en een heftige brainstorm sessie later, vinden we de ideale vervanging: Pink Flamingo. De locatie past perfect bij het thema van Koekhap: terug naar je kindertijd. En ja, heel toepasselijk serveren ze er één van de vier P’s… Geen patat, pasta of pannenkoeken, maar wel pizza! Samen met mede-eigenaar Sander bespreek ik de laatste details en het draaiboek van de avond. Ziezo, weg met die stress, tijd voor een drankje. Met een Mojito in de hand en mijn vrienden om me heen vieren we dat het toch goed is gekomen!

blog3

Bij Pink Flamingo de laatste details doorspreken en een Mojito drinken met mijn vrienden!

Live-updates over Eatground? Volg @Milou_Turpijn op Twitter.

Laatste nieuws