MC loves Fashion Secrets By...

Wij vrouwen zijn dagelijks bezig met outfits plannen. Maar soms heb je niet zo veel inspiratie. Niet getreurd, Fashion Secrets By inspireert je in no

MC loves Fashion Secrets By...

Je bent elke dag bezig met outfits plannen. Die nieuwe rok met dat oude topje, of je nieuwste investering (alweer ACNE) met die leuke shoes. Maar er zijn helaas ook helse momenten waarop je wordt getroffen door een kledingcrisis, als in: wat moet ik nú weer aan?! En dan is Fashion Secrets By er om je te inspireren.

Elke week kan je op Summum terecht voor de stijltips van mode-minded vrouwen. Ze verklappen er hun ultieme fashion secrets – denk aan favoriete shops, fijne dagsetjes en fantastische stijliconen - en welke items uit de spring/summer collectie zij zeker gaan dragen. Zo bedenkt Sacha de Boer, aka de mooiste stem van Nederland, pas op de dag zelf wat ze aantrekt (meestal wordt het een spijkerbroek met gympen). Brigitte Bardot is haar rolmodel van een echte vrouw en ze laat zich style wise vaak inspireren door Sienna Miller.

Ook onze eigen hoofdredacteur May-Britt Mobach en chef mode Simone Dernee zullen hun fashion secrets onthullen. Drie keer raden: wie wordt er dagelijks verleid door haar Isabel Marant-laarzen? En welke van deze Marie Claire ladies gaat steevast voor de vrouwelijke klassiekers met een quirky touch? Houd Fashion Secrets By de komende weken in de gaten en ontdek nog veel meer modegeheimen van MC editors.