15:00 Break-a-Way in The Spa van Andaz Amsterdam

15:00 Break-a-Way in The Spa van Andaz Amsterdam

Psst.. hier volgt een goddelijk geheim. The Spa van hotel Andaz Amsterdam is nog heerlijk onontdekt. Strijk er zeker een keertje neer, bijvoorbeeld na een drukke werkweek.

Op het menu van The Spa staat een keur aan fantastische behandelingen met internationale high-end beautyproducten. Denk aan het heerlijke sterrenspul van June Jacobs (puur organic) of juist aan het technisch vernuftige beautymerk Perricone. Maar ook: lipsticks van Ellis Faas en nagellak van Red Carpet Queen. Er zijn bovendien een paar fijne showers en er is een sauna- en relaxruimte.

spa2Verwacht geen groots en massaal gebeuren: de sfeer is warm en intiem, de ruimtes zijn bovendien (net als de rest van het hotel) ingericht door Marcel Wanders. Het allerleukste? Je stelt je treatment zelf samen, waardoor je deze kunt aanpassen op je hoeveelheid tijd en geld. Laat jezelf uiterst mooi maken voor een event, of neem juist de tijd om totaal te ontspannen na een drukke werkweek. Maar je nagels laten fixen kan ook. Haast je dus naar The Spa! You will NOT regret it.

Andaz Amsterdam Prinsengracht
Prinsengracht 587
1016 HT Amsterdam
http://amsterdam.prinsengracht.andaz.com

Laatste nieuws