MC’s modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 – deel 4

MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 - deel 4, met de show van Chanel en de showrooms van Christian Dior en Rochas.

Lees ook

MC’s modeteam was op Paris Fashion Week a/w 2013 en doet verslag van de show en showrooms van Chanel, Rochas en Christian Dior. Wowie de powie.

Chanel Tuesday. Met kriebels in de buik fietsen we naar het immense Grand Palais, dat Karl dit keer heeft omgetoverd in een compleet nieuwe wereld, incluis enorme wereldbol met CC speldeprikken op elk verkooppunt ter wereld. De boodschap? Karl is taking over the world! En dus begon de show dan ook met dé megahit van Daft Punk, Around the World. De collectie bleek bovendien prachtig, met veel opvallende leren overknees in zwart of wit. Natuurlijk veel tweed (het nieuwe pakje heeft een bermuda als broek), en naast zwart en wit ook een mooie keus voor roze en blauw. Beautynotitie: Modellen hadden enorme glitters op de ogen, schitterend in het licht. We want it now.

parijs_dior

Nog nagenietend van Chanel alweer op bezoek bij een andere grootheid, het modehuis Dior. Masterpiece: een strapless jurk bewerkt met leren bloemetjes, zoooo mooi! Tekeningen van Andy Warhol op tassen en jurken. Heus: dit was op en top Dior.

parijs_rochas

Rochas upclose and personal. Prachtige stukken, gemaakt tot in detail (voering, biezen etc). English Romance, een zijden pyamapak met bloemprint, en een enorme cirkelrok met gebreid vestje en riem. Maar ook Parisienne-ish looks en zelfs wat sportieve invloeden. Ook hier weer grote mantels, een terugkerend thema tot dusver. Stay tuned voor meer moois uit Parijs!

 

 

Laatste nieuws

Zie ook