MC’s modeteam op Paris Fashion Week a/w2013 – deel 3

Marie Claire’s Marjolein en Simone zitten nog steeds in la belle Paris, alwaar ze genieten van de nieuwste a/w 2013 trendstijdens Paris Fashion Week.

Lees ook

Marie Claire’s Marjolein en Simone zitten nog steeds in la belle Paris, alwaar ze genieten van de nieuwste a/w 2013 trends tijdens Paris Fashion Week. In het Franse zonnetje fietsen ze langs de Seine van show naar show. Hoezo jaloers?

Na de schitterende collectie van Barbara Bui is Escada de volgende stop. Veel kleur, prints en rijke materialen. Ons oog viel meteen op een afritsbaar leren jurkje, wollen jumpsuits en prachtige colberts bewerkt met pailletten. Nu weer hup op de fiets en on our way naar Paule Ka.

Paule Ka’s thema was voor dit najaar Uptown en Downtown. Een supermooie collectie die heel draagbaar is. We spotten een muts met grote strassstenen (Uptown), die je omvouwt zodat de stenen verdwijnen en daardoor een stoere beanie wordt (Downtown). En niet te vergeten: geweldige accessoires!

We verlaten Paule Ka om de nieuwste ontwerpen van Tara Jamon te bekijken. Tara Jarmon heeft tijdens fashion week altijd een presentatie in de winkel. Prachtige bloemen en heerlijke hapjes, maar vooral kleren waar wij altijd heel blij van worden. Wat ons betreft zou de gehele collectie thuis in onze kast mogen hangen. Natuurlijk wil niet alleen het oog wat, dus op naar een heerlijke lunch bij Bed&Roses.

Laatste nieuws

Zie ook