MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w2013 - deel 2

MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 - deel 2

MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w2013 - deel 2

Marie Claire’s Marjolein en Simone zitten nog steeds in la belle Paris, alwaar ze genieten van de nieuwste a/w 2013 trends tijdens Paris Fashion Week. In het Franse zonnetje fietsen ze langs de Seine van show naar show. Hoezo jaloers?

Onze dag start bij Café de Flore op Boulevard Saint Germain. De obers kennen ons inmiddels, dus die baguette met jam en café au lait stonden bijna meteen op tafel. Gisteravond genoten we om de hoek van een diner bij Societé. En ja, het lievelingsrestaurant van Paul Smith viel ook bij ons in de smaak!

Maar nu op de fiets richting Paul Smith’s showroom. Die is net verhuisd en toevallig komen we onderweg langs Ladurée. Net genoeg tijd voor een quick stop voor wat macarons.

De nieuwe collectie van Paul Smith is één grote kleurexplosie. Zonder leuke prints deze keer, maar dat wordt goedgemaakt met felle tinten als paars, rood, oranje en fuchsia. De collectie is ook goed voor een luxury sportgevoel, met her en der neopreen en gekleurde strepen, maar ook prachtige lammy coats en grote mannenmantels.

Van Paul Smith fietsten we door naar Barbara Bui voor een re-see. De collectie is zo sterk en zó Barbara Bui dat wij meteen de powervrouw-feel kregen. Veel leer, bijna geheel zwart, een tikkeltje off white én gouden pailletten all over the place. Mooi!