Office Fashion Look: de ballerina

Ideaal voor een dagje at work: de ballerina. Want: vrouwelijk én comfortabel. Ga nu aan de haal met o-zo mooie items van H&M, Missoni of Valentino.

Office Fashion Look: de ballerina

Noem ze de LBD van de schoenen: de ballerina's. Elk seizoen blazen designers nieuw leven in de o-zo klassieke flats die ideaal zijn voor een dagje at work. Want: vrouwelijk én comfortabel. Ga aan de haal met items van H&M, Zara, Missoni of Valentino: er is voor ieder budget wat wils.

Prima ballerina

Voor budgetvriendelijke ballerina's sla je je slag bij H&M met dit paar met luipaardprint. Of ga voor een basic ballerina met een twist: ziehier, een blauw metallic exemplaar van Zara. Voor working girls met meer budget zijn er deze pareltjes van Diane von Furstenburg en Missoni (let op: dit laatstgenoemde paar is nu te scoren met een fikse korting, dus haal ze snel in huis). Voor een 'kittig' tintje aan je voet, biedt Charlotte Olympia uitkomst. Klaar voor een échte shoe investment? Voeg dan deze studded eyecatchers van Valentino aan je collectie toe.

1. H&M € 19,95 2. Zara € 49,95 3. Diane von Furstenburg € 165 4. Missoni € 242,91 5. Charlotte Olympia € 525 6. Valentino € 630