11.00 Rock je werkdag!

Het is vrijdag en je hebt net een drukke werkweek achter de rug. Nou, je hebt rust verdiend. Maar wat nu met die vrije tijd? 5 productieve tips!

11.00 Rock je werkdag!

Het is vrijdag en je hebt net een drukke werkweek achter de rug. Dat grote project is af én alle deadlines zijn gehaald. Nou, je hebt rust verdiend. Maar wat nu met die vrije tijd? Vijf productieve tips!

Succesvol plannen

Stel een plan op met alle taken die je te doen staan voor de komende maanden. Het documentje omvat zowat alle taken die je dagelijks moet vervullen. Je baas zal je er dankbaar voor zijn als je plots ziek bent of een andere baan zoekt.

Ruim je mailbox op

Ga nou niet de delete-knop indrukken, maar archiveer oude e-mails en organiseer belangrijke e-mails in mappen. Probeer hier een dagelijkse gewoonte van te maken en doe de rest op een dag zoals vandaag.

Neem de telefoon op

Bellen resulteert soms in eindeloze gesprekken, maar hey… je er nu wel de tijd voor. Neen, we vragen je niet om je moeder op te bellen om een praatje te maken. Bel klanten of kennissen op om toekomstige afspraken in te plannen en smeed door small talk een band. Networking is the key to success.

Help anderen

Jij bent relaxed, maar collega’s rondom jou zitten bedolven onder het werk. Help eens een handje, they might return the favor. Als er echter niemand is om te helpen, zoek dan nieuwe projecten. Dat ene foutje op de website kan door jou opgemerkt worden!

Lees, lees, lees

Vergeet 50 Shades of Grey, lees eens iets waar je effectief iets uit kan leren. Denk artikels over networking, leiderschap en andere carrière tips. En nee, de nieuwsbrief van Net-A-Porter telt niet!

(Bron: Forbes)