17.00 What2Do with dinner: gehaktspiezen met couscoussalade & yoghurtsaus

Daar gaan we weer, het grote eetprobleem. Gelukkig hebben we iets voor je gevonden waardoor je vanavond nog kunt ontvlucht uit dit koude kikkerland.

17.00 What2Do with dinner: gehaktspiezen met couscoussalade & yoghurtsaus

Daar gaan we weer, het grote eetprobleem. Gelukkig hebben we iets voor je gevonden waardoor je vanavond dit koude kikkerland nog kunt ontvluchten. Althans, je voelt je in een flits in exotische, Arabische sferen. Lees het volledige recept op deliciousmagazine.nl.

Voor je op je vliegende tapijt hopt, pak een pen en noteer:

  • 250 g couscous
  • 400 g half-om-half-gehakt
  • 1 eierdooier
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 bosje munt en 1 bosje platte peterselie
  • 5 el groene olijfolie
  • 1 krop Turkse of Romaanse sla of 2 kropjes little gem
  • 2 vleestomaten, in blokjes
  • 1 citroen
  • 1 stevige komkommer
  • 1 bakje Turkse of Griekse yoghurt, 150 ml