Moderedacteur Marjolein op Milan Fashion Week a/w 2013 - deel 3

Moderedacteur Marjolein op Milan Fashion Week a/w 2013, met Dsquared2, Gucci en Blumarine.

Moderedacteur Marjolein op Milan Fashion Week a/w 2013 - deel 3

Moderedacteur Marjolein doet verslag van alle pracht en praal tijdens Milan Fashion Week a/w 2013. Zie hier: alles over de shows van Dsquared2, Gucci en Blumarine. Haast je!

Een afspraak in de showroom van Gucci om de a/w 2013 collectie van dichtbij te bewonderen = geen straf. En bewonderen doen we, wow, wat een indrukwekkende collectie is het! Een ware topprestatie van een hoogzwangere Frida Giannini. Body con en de power of sex als thema. Veel pythonleer als eyecatcher. En als sluitstuk van de show waren er enkellange mermaidjurken bewerkt met veren en pailletten. Black is back als basis, daarnaast turquoise burgundy en mosgroen. Wow!

Blumarine toont voor a/w 2013-2014 een romantische mix van zachtroze, babyblauw, mooi gesneden pakken en plissérokjes in pastel. De winnaars? Een zwart see-through jurkje met dansend plissérokje en leren minirokjes met gevouwen effect. En niet te vergeten de signature Blumarine-jurkjes, fijn bezaaid met kraaltjes en pailletten in bloemetjesvorm. Mooi gedaan!