/http%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fsource%2Fmarieclaire%2Fm%2F8vms7vi7hwil%2Fwhattodowithdinner-25-02.jpg)
Misschien wel dé vraag van de dag: wat ga je vanavond nou weer in elkaar flansen? Wij zeggen een heerlijk romige avocadopasta met cherrytomaten en pijnboompitten. Ga eens voor wat minder ingrediënten en doe het op zn Italiaans, less is more! Bekijk het volledige recept hier en race naar de supermarkt om de volgende benodigdheden te shoppen:
10 - 12 cherrytomaten, in vieren gesneden 3 - 4 tbsp olijf olie 4 porties fettuccine pasta 2 rijpe avocados, verwijder hiervan meteen de schil en pit 2 teentjes knoflook 1/2 tsp zout 2 tbsp citroensap 1/4 kop pijnboompitten geraspte Parmezaanse kaas Zout en peper om de pasta op smaak te brengen.
Bron: flourishingfoodie.com