Blog: De Jonge Ondernemer

Remember Milou Turpijn? Na het eerste

Blog: De Jonge Ondernemer

Remember Milou Turpijn? De jonge ondernemer die met haar datingconcept EatGround in de top 3 van onze Marie Claire Starters Award belandde. Na een succesvol eerste event en een ontspannende vakantie, heeft Milou weer volop inspiratie voor het tweede concept: Koekhap. Lees hier haar verslag!

Na het eerste Eatground event is het tijd voor ontspanning en ga ik op vakantie naar Zuid-Afrika en Dubai. Op vakantie probeer ik altijd de meest bijzondere clubs en restaurants te bezoeken om inspiratie op te doen voor Eatground. Zo gaan we in Dubai naar Cirque Du Soir met zeer bijzonder entertainment: dansende babies, live muziek en slangenmensen. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen terwijl ik een leuke avond beleef met mijn vrienden!

Met mijn vrienden op vakantie en genieten van het bijzondere entertainment!

In Nederland ga ik direct aan de slag met Evalinde, eigenaresse van Young Professionals Amsterdam, om de opgedane inspiratie om te zetten in een nieuw concept. De gekke clowns en kinderen inspireren me om een event te organiseren waarbij we teruggaan naar onze kindertijd. Dit houdt in: verkleden als ‘wat je vroeger wilde worden’, knettersnoep, opblaasbare luchtkastelen en dansen op 2 Unlimited. Het concept is totaal anders dan ons eerste (sjieke) event. Het wordt een avond waarin we de serieusheid van kantoor achter ons laten en onszelf onderdompelen in de gekte van onze kindertijd. Nadine, hostess tijdens het eerste event Lookbook, voert altijd de stresstest uit om te kijken of we een volledig programma hebben voor de avond. Ze is deze keer weer enthousiast!

Evalinde en Nadine zorgen ervoor dat de inspiratie wordt omgezet tot een volwaardig concept!

Bij een nieuw concept hoort een nieuw design. Op zondagmiddag ga ik langs bij Jutta (visual designer bij Cultuurkraan) om een mooie en passende uitnodiging te maken. Na even bijpraten, veel gelach, koppen thee en (te) veel koekjes beginnen we aan het design. Met een beetje uitleg en een eerste schets die ik heb gemaakt begrijpt Jutta direct waar ik naar op zoek ben. Ze pakt haar computer, opent Photoshop en binnen 2 uur maakt ze een prachtige uitnodiging. De uitnodiging past precies bij het concept: terug naar je kindertijd. Het tweede Eatground concept ‘Koekhap’ is geboren!

Business can be fun! Lol met Jutta terwijl we de prachtige uitnodiging maken.

Live-updates over Eatground? Check @Milou_Turpijn op Twitter.