Uitgaanstip: The Sound Of Silence

The Sound of Silence, een ‘stomme’ komedie die zich afspeelt in een Oostblokflat in 1968. Dit is één van de vier voorstellingen tijdens Brandstichter.

Uitgaanstip: The Sound Of Silence

Theaterhype The Sound of Silence is een ‘stomme’ komedie die zich afspeelt in een Oostblokflat in 1968. Op 7 en 8 maart verschijnt het stuk ten tonele in de Stadsschouwburg, Amsterdam. Dat duurt nog even inderdaad, maar we lichten je graag op tijd in gezien het beperkt aantal kaarten.

Hoor dit: er wordt niet gesproken in The Sound of Silence, wel wordt er gezoend, gesnoven en getrouwd. Omdat het stuk zich afspeelt in Letland ten tijde van het Sovjetregime, is de sfeer slightly grimmig. In deze periode vond het ook allereerste Letse Simon & Garfunkel concert plaats, dat vanwege politieke redenen werd afgelast. Laat het dan wel zo zijn dat deze muziekgroep de enige bron van geluid is in het stuk. De nummers zijn de rode draad in het verhaal over een groep vrienden in een appartement. Volgen we het nog allemaal? Dit is een kwestie van: had je bij moeten zijn. En dat doe je simpelweg door hier je tickets te bestellen.

The Sound of SilenceDatum: 7 - 8 maart, 20.00 uurLocatie: Stadsschouwburg, Amsterdam