Frenchonista <3 Bloggers

Bloggers domineren fashionland, zo lijkt het. Deze online stijlkoningingen inspireerden Frenchonista tot een ware clutch collectie.

Lees ook

Bloggers domineren fashionland, zo lijkt het. Deze online stijlkoningingen inspireerden Frenchonista bovendien tot een ware clutch collectie. De persoonlijke stijl van blogmadammen Charlotte Champion, Linda Tol en Rowan Reiding zijn omgezet in ware musthave bags. Pssst…Marie Claire geeft 20% korting op de gehele Frenchonista clutch collectie met een speciale code.

Charlotte Champion
De stijl van de nuchtere blogger Charlotte Champion is stoer doch feminine. Op loveandlabels.org plaatst ze outfit-foto’s met een rauw randje en schrijft ze humoristische passages over wat ze meemaakt. Deze Frenchonista clutch suits her. Hij heeft een klassieke vorm, maar met een kek panterprintje. Ook verkrijgbaar in het zwart of met polkadots.

Linda Tol 
Linda Tol is een edgy Amsterdamse PR-dame die naast haar werk ook nog over mode blogt op lifestylehunters.com. Haar signature is most def haar korte blonde coupe waardoor we een beetje Agyness Deyn indrukken krijgen. Frenchonista maakte voor haar een eigenzinnige clutch met een sluiting die Linda zelf als handvat gebruikt. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Rowan Reiding
Rowan Reiding van redreidinghood.com omschrijft haar stijl als rock chic. Te zien is hoe ze zich hult in zwarte pronktstukken zoals een blazer van Maison Martin Margiela en een sjaal met witte doodshoofden. Haar zwarte pumps lijken als lijm aan haar verbonden. Frenchonista vatte deze stijl perfect samen in een zwarte suede clutch met ronde studs.

Claim je korting met de Marie Claire code

Laatste nieuws

Zie ook