Accessoiretrend: Isabel Marant

Menig celeb loopt (letterlijk) met de accessoires van Isabel Marant weg. Zie hier: de nog-net-niet-uitverkocht goodies van Isabels hand (2012/2013)

Het is al een aantal jaren geleden dat Isabel Marant met haar label een kleine Franse revolutie ontketende, maar in 2013 maakt zij nog steeds wat jíj wil dragen. Menig celeb loopt (letterlijk) met haar accessoires weg en grote modeketens doen een moord voor een goeie copy-cat. Zie hier: de nog-net-niet-uitverkocht goodies van Isabels hand.
Fall/winter 2012/2013: bomvol boho- en folkloristische elementen

isabel marantKorte ronde ketting €175/blauwe, turkoois oorbellen €70/suede enkellaarsjes €335/lange ketting met bedels €278.30/rode boots €269/armband wit, blauw, oranje glaskraaltjes €130/oorringen met oranje kraaltjes €100

Marants greatest hits
Isabels meest recente besteller: de wedgesneaker, Beyoncé en Miranda Kerr zijn er dol op en er is al twee jaar een wachtlijst. Haar ‘Otaway’ bikerboots met studs en driehoekige punthak –geïnspireerd op een Bugs Bunny cartoon – waren dé kaskraker van 2010. En Katie Holmes kun je uittekenen in de suède enkellaarsjes van Isabel Marant, die bij aankoop net genoeg versleten zijn voor het gewenste nonchalante effect.

Meer over de Franse ontwerpster vind je in Marie Claire februari 

Laatste nieuws