Expotip: How Soon is Now? - Sabrina van den Heuvel

Sabrina van den Heuvel fotografeerde o.a. Pete Doherty en Bas Kosters en presenteert haar tentoonstelling How Soon Is Now van 19 feb tot 2 maart.

Expotip: How Soon is Now? - Sabrina van den Heuvel

Op zaterdag 19 januari opent Bas Kosters de duistere glamour expositie ‘How Soon Is Now?’ van fotograaf Sabrina van den Heuvel. Zanger Pete Doherty en ontwerper Bas Kosters leenden zich voor de indringende zwart-wit portretten. Andere mödische foto’s met een rauw randje zijn afkomstig van een samenwerking met Mart Visser en Iris van Herpen.

Sabrina van den HeuvelDe jonge fotograaf Sabrina van den Heuvel (1986) maakt haar foto’s spannend door gebruik van zwart-witfotografie, rauwe bewegende beelden en sterke contrasten. Zo is er een onscherpe foto waarop Pete Doherty te zien met make-up en een sigaret. In 2010 publiceerde Sabrina haar eerste boek ‘Bedroom Diaries’ met erotisch getinte foto’s. Autonoom werk was eerder te zien in het Fotomuseum Den Haag en op de Affordable Art Fair Amsterdam, PAN Amsterdam, New York Photo Festival en fotofever Brussel.

How Soon is Now?Datum:19 januari – 2 maartLocatie: Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs, Amsterdam