Uitgaanstip: Amsterdam Fashion Week feestjes

Dit zijn de twee fijnste Amsterdam Fashion Week feestjes. Club Air trapt af met celebrate en in het Transformatorhuis blik je terug op de 18e AFW.

Uitgaanstip: Amsterdam Fashion Week feestjes

Tijdens AFW is front row niet de enige plek waar je wilt zijn. Het grootse mode event komt dit jaar namelijk met een openings- en slotfeest voor publiek. De week wordt ingeluid met o.a. DJ Cinnaman in club Air en na een geslaagde week neem je afscheid in het Transformatorhuis, waar naast poëzie ook de formatie Kypski & Matangi Quartet aanwezig is.

Openingsfeest: CelebrateHet officiële openingsfeest van Amsterdam Fashion Week in Club Air op 18 januari is alles behalve dull. De tunes zijn voor rekening van Cinnaman (Colors), Daily Bread Live (NL, Excelsior Recordings), Chris Julien (Backstage) Bear Damen (Non Records), SPACEGIRLS, Lustige Lola & Weltschmerz, Les Deux (Andela & Caron) en Doppelgang. Het mödische vakje wordt afgevinkt door stylist Beatrice Jolly en Deux D'Amsterdam, die de looks van de optredens hebben gecreëerd.

CelebrateWaar: Club Air, AmsterdamWanneer: 18 januari, 22.00 uurTickets: v.v.k. €15 via hier

Slotfeest: SaluteDit is het Oud & Nieuw onder de modefeestjes. Tijdens Salute blik je terug op een 18e editie van Amsterdam Fashion Week. DJ Kypski zal plaatjes draaien samen met het Matangi Quartet (strijkkwarter). Ook Full Crate en Covergirl Sunny zijn daar om je te voorzien van fijne deuntjes en schrijfster Ellen Deckwitz draagt een fijne poetry performance voor.

SaluteWaar: Transformatorhuis, AmsterdamWanneer: 27 januari, 23.00 uurTickets: v.v.k. €18 via hier