Uitgaanstip: The Student Hotel

Tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam (23 januari tot 3 februari) en Art Rotterdam (7 tot en met 10 februari) viert The Student Hotel hun

Uitgaanstip: The Student Hotel

Tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam (23 januari tot 3 februari) en Art Rotterdam (7 tot en met 10 februari) viert The Student Hotel hun nominatie voor de Venuez Best Hotel Concept 2012. Tijdens deze events kun je genieten van films, gemaakt door veelbelovende jonge filmmakers, en zullen jonge beeldende kunstenaars hun kunst tonen. Dit alles zal plaatsvinden in de nieuwe Rotterdamse hotspot The Kitchen. Na een dag vol kunst en cultuur is het tijd voor een welverdiende nachtrust en kun je voor € 90,00 (per kamer) je rust pakken in The Student Hotel. Als klap op de vuurpijl krijg je tijdens het IFFR een gratis diner in The Kitchen en tijdens Art Rotterdam krijg je bij boeking van je overnachting twee kaartjes voor het event. Gaat heen!

Kijk op de website van The Student Hotel voor de programmering in The Kitchen en voor de promo codes om een kamer te bemachtigen in dit stijlvolle design hotel.