Beautytip: coupe laisser faire

Beautytip! Do as the Parisiennes do: een effortless uitziend kapsel. Met deze tips zwier jij ook met een moeiteloos prachtige coupe.
  • Beauty
  • Redactie Marie Claire
Beautytip: coupe laisser faire

Do as the Parisiennes do: een effortless uitziend kapsel. Alsof je zo uit bed bent gehupst en geen enkele moeite aan je coiffure hebt besteed, en toch zit het sexy en magnifique. De truc? Een pony waar je een beetje door heen moet gluren. Met deze tips zwier jij ook met een moeiteloos prachtige coupe. 

Stap 1Was je haar met een volume-shampoo en eventueel een volume-conditioner, wikkel even een handdoek om je hoofd om het ‘ergste’ nat uit je haar te krijgen en laat het vervolgens aan de lucht drogen. Verdeel een drupje haarserum over je handen en vervolgens door je bijna droge haar.

Stap 2Meer volume nodig? Gebruik dan een haarmousse en verdeel deze goed over het haar met kneedbewegingen.

Stap 3Valt je haar van nature vrij steil en netjes op je hoofd? Toupeer het haar dan lichtjes bij de hoofhuid voor een wat warriger effect.

Stap 4Heb je een pony? Haal daar eventueel nog even de stijltang doorheen, mocht deze snel ‘opspringen’. Na de stijltang weer wat losser stylen met je vingers.

Et voila: a Parisienne is born.