Modenieuws: Jean Paul Gaultier komt naar Rotterdam

Op 9 februari opent de Jean Paul Gaultier pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam. Win zijn boek en een ontmoeting!

Modenieuws: Jean Paul Gaultier komt naar Rotterdam

Markeer in je agenda: op 9 februari opent de Jean Paul Gaultier pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam. En yes, de man achter de kenmerkende Bretonse streep zal die dag zelf een opwachting maken in de Bijenkorf waar jij hem kunt ontmoeten door mee te doen aan een speciale winactie.

Pop-up storeGedurende vier weken vind je in de Jean Paul Gaultier pop-up store een fijne verzameling van onder andere t-shirts met de bekende Bretonse streep, lederen items met de ‘tattoo’ print, sieraden in sailor stijl en accessoires zoals paraplu’s en sleutelhangers.

Jean Paul Gaultier winactieDe Bijenkorf start vandaag op haar Pinterest pagina een Jean Paul Gaultier winactie. Maak het meest creatieve, originele op Jean Paul Gaultier geïnspireerde board en maak kans op een fijn koffietafelboek dat gemaakt is over zijn 35-jarige carrière. Tijdens de besloten ontvangst op 9 februari kun je dit boek laten signeren door de couturier himself.

Tip: Rotterdam doet nog een duit in het zakje met tentoonstelling The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk in de Kunsthal van 10 februari tot 12 mei 2013.