MC’s modeteam: met Prix de la Mode winnares Hanneke Verstegen naar Parijs!

Hanneke Verstegen won de lezeressenprijs van Prix de la Mode 2012. Haar prijzenpakket bestond uit een tripje naar Parijs in een luxe Volvo en €1.000 s

Lees ook

Hanneke Verstegen won met haar inzending de lezeressenprijs van Prix de la Mode 2012. Haar prijzenpakket bestond uit een shoptrip naar Parijs in een luxe Volvo en met €1.000 shopgeld op zak. Afgelopen week was het zover en fashion editor Marjolein Mos ging mee. De hamvraag: waar zal Hanneke haar shopgeld aan uitgeven?

Part One: de aankomst
prix de la modeEn daar is ze! Modeblogger Hanneke Verstegen komt in stijl aan, lees: luxe auto incl. privéchauffeur van Volvo, bij warenhuis Le Bon Marché. (Op rechts, ook altijd zo’n fijn kijkvoer in Parijs: Les Invalides, zelfs als het regent nog prachtig.)

Part Two: Merci Store en.. Chanel!

prix de la modeEén voet over de drempel bij conceptstore Merci en je bent meteen weer op de hoogte van alle nieuwe modemerken, sieraden en interieurtrends. Deze shoptip is vaste prik bij het modeteam als we in Parijs zijn, en wordt dus ook nu aangedaan. Het is dé plek om inspiratie op te doen. Daarna… gaan fashion editor Marjolein en winnares Hanneke de prachtige Chanelwinkel binnen op Avenue Montaigne. Spannend!

Part Three: De Aankoop

prix de la modeHanneke Verstegen zwiert als een professionele shopper door de Chanelwinkel. Ze heeft haar huiswerk goed gedaan en weet precies wat ze wil. De ‘oogst’ (met een pietsie beetje zelfgespaard geld erbij): Chaneltas, Chanelzonnebril en N°5 parfum. Lovin’ it!

Part Four: The Fashion Food

prix de la modeTussendoor moest er natuurlijk ook voor de innerlijke mensch gezorgd worden. En dus bestelden we een lunch bij Café de Flore, de beruchte ontbijt- en lunchplek waar tout Paris zijn croque madame verorbert. Rechts: het diner neemt Hanneke bij La Coupele, een beroemde brasserie in Parijs.

 Lees hier hoe Hanneke Verstegen de dag heeft ervaren. 

Laatste nieuws

Zie ook