Blog: De Jonge Ondernemer

Milou deed mee aan de Marie Claire Starters Award. Het is 19.

Lees ook

Milou deed mee aan de Marie Claire Starters Award. Haar datingconcept Eatground haalde de top 3! Volg hier haar road to succes. Van het eerste idee tot een echt bedrijf. Deze keer het verslag van het allereerste event: Lookbook.

Het is 19.00 en ik ren in mijn felrode jurk op torenhoge hakken om de laatste puntjes op de i te zetten. De gasten komen al over een uur en de ballonnen zijn nog niet opgeblazen, de tafels nog niet gedekt en alles staat nog ver van hoe het op papier staat uitgetekend. Gelukkig is daar mijn goede vriendin Nadine om me te helpen, maar zoals het Young Professionals betaamt is iedereen fashionably late en wij dus ‘precies’ op tijd voor het ontvangst.

Het ontvangst met de ballonvaart was nooit gelukt zonder vriendinnetje Nadine

De avond begint direct goed. Bij binnenkomst ontvang ik iedereen met een fijne cocktail en zet ik mijn matching skills in werking. De mensen waarvan ik denk dat ze, hetzij zakelijk, hetzij op liefdesgebied, goed bij elkaar passen, stel ik direct aan elkaar voor. Met het voorgerecht serveren we shared dining (op een groot boord worden verschillende hapjes gepresenteerd die gedeeld worden door 2-4 personen) waardoor er voor iedereen wat wils is, in ieder geval op het gebied van eten. De beruchte conversation starters zijn direct een hit en de sfeer zit er al goed in.

Dansjes en drankjes in cocktail-stijl

Tijdens het hoofdgerecht hebben we een bijzondere manier van seating. Iedereen is gematched op basis van hun Facebook foto. Hoe we dat precies hebben gedaan houd ik nog even geheim! Maar wel kan ik vertellen dat uit deze avond acht succesvolle matches zijn voortgekomen. Na het hoofdgerecht wordt iedereen verrast met een bijzondere act, gaat de chocoladefontein op de bar en gaan de voetjes van de vloer. Het eerste event van Eatground, een chique avond met luxe eten, cocktail jurkjes en exclusief entertainment, is een feit. Op naar het volgende event!

Een tevreden Milou én heel veel tevreden matches

Laatste nieuws

Zie ook