Kerstlook: De witte Eye-opener

Last van een morningafter-dinnerdip en staat het tweede Kerstfeest alweer op je te wachten? Vloeibare eyeliner is vaak lastiger aan te brengen dan ee

Last van een morningafter-dinnerdip en staat het tweede Kerstfeest alweer op je te wachten? Eyes wide open met witte eyeliner. Het zorgt ervoor dat je ogen frisser en groter lijken en een strakke, vloeibare lijn ziet er erg stylish uit. Mits je het goed doet!

Vloeibare eyeliner is vaak lastiger aan te brengen dan een potlood, maar oefening baart kunst. Er zijn verschillende manieren waarop je your new best friend goed zijn werk kunt laten doen.

Hoge ogen gooien: Zet een lijn boven je wimpers en veeg deze uit over de rest van je ooglid. Hierdoor lijken je ogen een stuk groter en je wimpers voller en dramatischer.

Power nap: Doe de eyeliner op je waterlijn (het stukje tussen je wimpers en oogwit). Hierdoor verberg je rode ogen en zie je er in een flits uitgerust uit.

High-brow: Breng een lijn aan onder je wenkbrauw en veeg deze uit naar beneden. Hierdoor heb je een instant brow-lift en wederom prachtige grote kijkers.

Laatste nieuws