Kerstkapsel: Effortless Chic

Deze winter is het helemaal niet erg als windkracht 6 door je coupe raast. Dit kerstkapsel bewijst het. Wij laten je zien hoe je deze look klaarspeelt

Deze winter is het helemaal niet erg als windkracht 6 door je coupe raast. Dit kerstkapsel bewijst het. Ontwerpers als Proenza Schouler, Sonia Rykiel en Vanessa Bruno laten ons zien dat een tikje ongestructureerd haar helemaal niet lelijk is. Wel belangrijk: zorg ervoor dat je wilde coupe gezond en glanzend voor de dag komt.

How to:
De basis voor deze hairdo is een goede verstevigende mousse. Verdeel wat mousse in je handdoekdroge haar bij de haaraanzet en föhn het droog. Scrunch ondertussen je haar in je handen om wat meer textuur te krijgen. Niet gaan borstelen of kammen, want dan verdwijnt de textuur en het messy effect meteen. Kies voor een midden- of zijscheiding en toupeer je kruin voor wat extra volume. Nu kan het opsteken beginnen. Uiteindelijk maakt het niet uit wat je doet – rol, vlecht of knotje – als je maar niet te goed kunt zien wat het is. Gebruik anti-slip schuifspeldjes in je eigen haarkleur voor een langdurige hold.

 

 

Laatste nieuws