Boekentip: Issues Magazine

Fotografen Milan Boonstra en Marc Nolte vroegen verschillende collega's om een serie te schieten met het thema Muse. Resultaat: Issues Magazine.

Lees ook

Fotografen Milan Boonstra en Marc Nolte vroegen verschillende collega’s om een serie te schieten met het thema Muse. Resultaat: de eerste editie van Issues Magazine. Een koffietafeltijdschrift met een constante flow van gewaagde en rauwe zwart/wit fotografie. De geprinte editie was in no time uitverkocht, maar op hun website kun je het blad gratis downloaden. 

Milan Boonstra
Freelance fotograaf en editor-in-chief van Issues Magazine Milan Boonstra heeft een cv dat perfect aansluit bij zijn rauwe underground stijl van documentairefotografie. Onder zijn klantenbestand vallen onder andere: reclamebureau KesselsKramer en het online magazine Vice. Met series als Freaks Come Out At Mignight en Dear Diary heeft hij naam gemaakt als een maker van provocerende portretten voortkomend uit excentrieke levensstijlen.

issues magazine

Marc Nolte
Na jaren rond te reizen als muzikant in verschillende bands koos Marc Nolte uiteindelijk definitief voor zijn camera en boekte hiermee groots succes. Hij werkte onder andere voor Marie Claire, Museum Rotterdam en Stedelijk Museum Amsterdam. De muziek stroomt echter nog volop door zijn aderen en daarom legt deze fotograaf af en toe zijn camera neer om plaatjes te draaien als dj, onder andere in Rotown, Rotterdam.

Fotocredits: Michèle van Vliet, Richie Lopez

Laatste nieuws

Zie ook