Kerstlook 2012: Big Lashes

Big lashes zijn dé kerstlook trend van 2012. En omdat we niet allemaal gezegend zijn met lange volle wimpers, hebben we een perfect stappenplan.

Go big or go home. Big lashes zijn namelijk dé kerstmake-up trend van 2012. En omdat we niet allemaal gezegend zijn met lange volle wimpers, hebben we een stappenplan voor de perfecte fake lashes. Doe het!


Fake Lashes in 4 stappen

1  Allereerst kies je voor een bepaalde stijl van de wimpers. Ga je voor een natuurlijke look of voor een extravagant volle-wimper effect?

2 Leg de kunstwimpers eerst zonder lijm langs je ooglid. Steken ze uit? Knip er dan een stukje af.

1. Kerstwimpers van Dior met kleine dotjes goud/ 2. Semi-Naturel, Leco Lashes €9.95/ 3. Zelf doseren, Leco Lashes €9.95/ 4. A la Twiggy, M.A.C €12.50

3 Trek eerst met een eyeliner een lijntje langs de wimperrand, zo kun je straks de kunstwimper gericht plakken. Dan breng je de rest van de oogmake-up aan en daarna komt het echte werk. Breng een klein beetje lijm aan op de rand van de kunstwimpers (te veel gaat klonteren). Wees vooral secuur bij de uiteinden, want niets is zo lastig als een loslatend hoekje. Laat de lijm een beetje drogen en pak de kunstwimper in het midden vast met een pincet. Leg de kunstwimper vanuit het midden op je eyeliner en duw hem aan met de pincet. Zorg dat de hoekjes goed vastzitten.

4 Je fake lashes gaan mooi over in je eigen wimpers als je er nog een laagje mascara over aanbrengt.

Laatste nieuws