Winnaars Marie Claire Prix de la Mode

Vanavond vond in de Stadsschouwburg voor de zesde keer de Marie Claire Prix de la Mode plaats.   Winnaars De Marie Claire Prix de la Mode 2012 gingen

Lees ook

Vanavond vond in de Stadsschouwburg voor de zesde keer de Marie Claire Prix de la Mode plaats. Tijdens het meest stijlvolle internationale fashion event van Nederland ontvingen bekende ontwerpers en modellen uit binnen- en buitenland een award voor hun unieke bijdrage aan de mode. Lees snel wie de winnaars zijn. 
 

Winnaars
De Marie Claire Prix de la Mode 2012 gingen naar: Karl Lagerfeld voor Chanel (Lifetime Achievement), Christophe Lemaire voor Hermès (Best Creative Director), Monique van Heist (Best Dutch Designer), Bette Franke (Best Dutch Model), Marc Cain (Best Fashion Entrepreneur) en Sophie van der Stap (Best Style Icon).

Jort Kelder & Lauren Verster
120 invités hadden de eer om de Marie Claire Prix de la Mode bij te wonen. Onder de genodigden diverse buitenlandse gasten en bekende Nederlanders als Carlo Wijnands, Bridget Maasland, Jort Kelder en Lauren Ver-ster, Claes Iversen, Jan Taminiau en de Franse ambassadeur, Pierre Ménat, die ook een van de prijzen uitreikte. Een zeer vergulde Karl Lagerfeld nam zijn Prix in ontvangst in Parijs, alwaar Marie Claire hem persoonlijk ontmoette.

Oscars van de mode
De uitreiking van de Prix de la Mode awards vormt voor glossy magazine Marie Claire het moment suprême van een succesvol jaar vol high fashion en culture. «Ik vind het elke keer zo’n eer dat de groten uit de fashionwereld afreizen naar Amsterdam om samen met Marie Claire de mode te vieren en een onvergetelijke avond te beleven», aldus Marie Claire’s hoofdredacteur May-Britt Mobach.

De Marie Claire Prix de la Mode 2012 is mede mogelijk gemaakt door L’Oréal Paris en Volvo Cars Nederland.

 

Laatste nieuws

Zie ook