Hotspot: Sasso al Melo

Het is weer tijd om te dagdromen over je volgende vakantiebestemming.

Lees ook

Het is weer tijd om te dagdromen over je volgende vakantiebestemming. Ons oog viel op deze filmische hotspot in Toscane: Sasso al Melo.
Sasso Al Melo heeft een hoog ‘The Holiday’ gehalte. Bergen, bomen, een open haard en een klein middeleeuws stadje in de buurt. Deze Italiaanse hotspot is ideaal voor wanneer je met meerdere personen een trip wilt maken. Je hebt namelijk de keuze uit vijf verschillende appartementen. 

In Contessa Rossa heb je naast de gigantische open haard ook een te mooie keukentafel van oud hout. Vintage deluxe!

Het grootste appartement is Calvilla d’Inverno. De keuken in dit verblijf is to die for. Oftewel: hier kun jij je als een echte Italiaanse uitsloven op de perfecte pasta.

Ben je met je beau? Dan moet je echt voor de Pink Lady gaan. Het romantische hemelbed en de manier waarop de zon ’s ochtends de kamer binnen schijnt is zoals je het normaal alleen in photoshoots ziet. Maar nu echt.

Rosa d’Agosto schreeuwt vintage. Sommige elementen, zoals het hoofdeinde van het bed en het mysterieuze deurtje van ruw hout hebben wat weg van het Pippi Langkous-kasteel. Ook hier wordt je verleid door de open haard.

En dan Elstar. Hier heb een heus kunstig zwembad tot je beschikking. Maar vooral de veranda voor het appartement is lovely. Het uitzicht op de bomen en de weide is een enkel een bonus.

Meer informatie en reserveren kan hier

Laatste nieuws

Zie ook